Güvenli oto kiralamada dikkat edilmesi gerekenler

Otomobil sektörünün en önemli ağ yapısından biri olan kiralama, kendi iç dünyasında dev bir alt yapı oluşturdu. Özellikle ülkemizde oto kiralama sıkça tercih edilen ve kullanılan bir seçenek haline gelmiştir. Öncelikle dünya geneline baktığımızda tüm dünya genelinde şirketler, holdingler, fabrikalar, firmalar, kurum ve kuruluşlar kiralık otomobili tercih etmektedir. Bunun temel nedenine baktığımızda firmalar ve kiralık otomobil kullanmayı tercih eden kurum ve kuruluşlar sigorta, vergi, bakım masrafları ödemek istemiyor kapsında otomobil bağlamak istemiyor. Bunun yerine kiralık otomobilleri tercih ederek kolaylıkla otomobil ihtiyacını uygun rakamlarla düşük bütçelerle karşılıyor. Bu nedenle otomobil dünyasının en gözde ağı kiralık otomobiller diyebiliriz.

Ülkemizi ele aldığımızda kiralık otomobil firmalarına ve şirketlerine baktığımızda günümüzde çok ciddi ticari rakamlar ile kar marjlarını yükseltmektedirler. Hem tercih eden hem de tercihi sunan için bulunmaz bir iş olan kiralık otomobiller günümüzde en çok tercih edilen otomobil ağlarından bir tanesidir. Günlük yaşantınızda, seyahatlerinizde ve otomobil ihtiyacınızı karşılamak için kiralık otomobili tercih edebilirsiniz. Kiralık otomobil sahibi olmak için günümüzde satışını gerçekleştiren birçok otomobil kiralama şirketi bulunmaktadır.  Güvenli oto kiralama için özellikle otomobil kiralarken doğru ve gerçek firmalardan kiralama yapmanız gerekmektedir. Aksi taktirde çok büyük problemler yaşayabilirsiniz.  Kurumsal ve ismi duyulan birçok otomobil kiralama firması bulunmaktadır. Otomobil kiralama işlemlerinizi bu firmalardan yapmanızı tavsiye ederiz.

Güvenli oto kiralama yapmanız sizler için daha kullanışlı ve pratiktir. Kiraladığınız otomobilin herhangi bir sıkıntısında 7 gün 24 saat destek hizmeti olması, herhangi bir probleme karşı GPRS cihazınızın kiraladığınız otomobilde bulunması hepsi bir artı diyebiliriz. Bu etmenleri göz önünde bulundurarak kurumsal firmalar tercih edilmelidir. Kurumsal firmaları tercih ederek sorun veya problem yaşamadan kolaylıkla otomobilinizi kiralayabilirsiniz. Kısa ve uzun süreli otomobil kiralayabilirsiniz. Ehliyetinizin ve yaşınızın 18 üzeri olması gerekmektedir. Güven vermeniz gerekmektedir. Aksi taktirde otomobil kiralamanız zor ve sıkıntılıdır. Kiralanan otomobilin sürücüsünün ehliyet bilgisi Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bildirilmektedir. Aksi ve ters bir durumda her türlü önlem tarafınızca alınmaktadır.

Ne tür bir araca baktınız? Sizin için bulduğumuz araçlar

Fiat Egea

833.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 2 Sedan Dizel Manuel

VW Polo

900.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 2 Sedan Benzin Manuel

Renault Fluence

1000.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 3 Sedan Dizel Otomatik

VW Scirocco

1400.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 2 Hatchback Benzin Otomatik

BMW 1 Serisi

1266.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 2 Hatchback Benzin Otomatik

VW Jetta

1400.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 2 Sedan Benzin Otomatik

VW Passat

1500.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 3 Sedan Dizel Otomatik

BMW 3 Serisi

1500.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 3 Sedan Benzin Otomatik

Mercedes C180

1800.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 3 Sedan Benzin Otomatik

Mercedes CLA200

1500.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 3 Cabrio Benzin Manuel

Ford Tourneo

833.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 4 Van Dizel Manuel

Fiat Fiorino

833.00 TL'den başlayan fiyatlar
4 4 Van Dizel Manuel